Înscrierea în învăţământul primar 2017-2018

Anunturi

Pe site-ul M.E.N. poate fi consultata Sinteza principalelor elemente cuprinse în calendarul si în metodologia pentru înscrierea copiilor în învatamântul primar în anul scolar 2017 – 2018.

Completarea de catre parinti, online sau la unitatea de învatamânt la care solicita înscrierea copiilor, a cererilor-tip de înscriere.

Validarea cererilor-tip de înscriere la unitatea de învatamânt la care solicita înscrierea copiilor, zilnic, în intervalul orar 8,00-18,00 (luni-vineri), respectiv 9,00-13,00 (sâmbata).

Aici gasiti Planul de scolarizare.

Cererea de înscriere online va fi disponibila pe site-ul www.edu.ro, sectiunea Învatamânt primar -> Înscrierea în învatamântul primar (precum si pe https://inscriere.edu.ro), începând cu 27 februarie 2017.

Cererea de înscriere online este doar o facilitate de pre-completare a cererii-tip de înscriere de catre solicitanti si nu va elimina obligativitatea prezentarii solicitantului la unitatea scolara dorita, cu dosarul de înscriere, în vederea validarii cererii-tip de înscriere.

Numarul telverde la care parintii si alte persoane interesate pot obtine, gratuit, informatii referitoare la înscrierea copiilor în învatamântul primar este 0 800 816 241 pentru CONSTANTA

 

Adaugă comentariu